Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Suntem prezenți pe șantiere!

Suntem prezenți pe șantiere! Ca în fiecare săptămână, mergem pe șantiere și verificăm stadiul lucrărilor ce au loc pe raza comunei noastre, asigurându-ne că echipele constructorului beneficiază de tot sprijinul nostru pentru respectarea graficului de lucrări.

În satul Dumitreștii Gălății, constructorul lucrează pe Strada Lemnarului la realizarea căminelor pentru rețeaua de canalizare. În Satul Nou, echipa a trecut de școala din localitate și continuă lucrările pe partea dreaptă a drumului spre Iași. În satul Poiana, o echipă lucrează pe partea stângă la o subtraversare a DN 24.

Totodată, în satul Schitu Duca, constructorul lucrează pe partea dreaptă a DN 24 în direcția Iași, la îngroparea rețelei de canalizare la o adâncime de 5 metri, conform proiectului, realizând totodată și branșamentele individuale la gospodării.

Citește și: Comuna Miroslava extinde perioada de concesionare a unui teren.

La început de iulie, sunt în desfășurare un număr de 8 șantiere în comuna noastră, fiecare contribuind la dezvoltarea și modernizarea infrastructurii locale.

Continuăm să monitorizăm îndeaproape progresul lucrărilor și să oferim tot sprijinul necesar echipelor implicate, pentru a ne asigura că toate proiectele sunt finalizate la timp și la standarde de calitate cerute. Vă mulțumim pentru răbdarea și susținerea dumneavoastră.

Împreună, construim un viitor mai bun pentru comuna Schitu Duca.

Cu stimă,

Grigore Corciovă

Primarul Comunei Schitu Duca


Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...