Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Servicii publice

Apavital își mută Biroul de Relații cu Publicul din Pașcani

Apavital își mută Biroul de Relații cu Publicul din Pașcani. Noua locație va fi pe strada Grădiniței nr. 25. Mutarea sediului se va face în perioada 23 august – 31 august. În această perioadă activitățile de relații cu publicul vor fi suspendate.

”Reamintim utilizatorilor că pot depune și online cereri pentru avize și contracte, prin intermediul organizatorului disponibil pe www.apavital.ro, rubrica ”Cum devin client” → Depunere documente. De asemenea, se pot trimite documentațiile prin poștă, pe adresa ApaVital – Iași, strada Mihai Costăchescu nr. 6, cod poștal 700495. Pe site-ul societății noastre, la rubrica “Cum devin client”, pot fi regăsite detalii privind documentele necesare pentru obținerea unui aviz sau a unui proiect, precum și formularele necesare. În acest interval de timp, utilizatorii pot obține informații și prin intermediul Centrului de contact, la numărul de telefon 0232.969”, se arată într-un comunicat al Apavital.

citește și: Restricții la furnizarea apei potabile

Această mutare a sediului ApaVital din Pașcani reprezintă un pas important către îmbunătățirea serviciilor și creșterea accesibilității pentru public. Eforturile susținute ale echipei ApaVital sunt axate pe asigurarea unei tranzitii fără probleme, cu un impact minim asupra serviciilor oferite. Astfel, activitatea cu publicul va fi reluată începând cu 1 septembrie în noua locație din strada Grădiniței nr. 25.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

octombrie 7, 2024

Eliminarea AVARIEI pe circuitul primar, magistrala 4...

septembrie 24, 2024

SC Servicii Publice Iași, amenajare peisagistică pe...