Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Încă un candidat la Primăria Municipiului Iași: Viorel Blăjuț

Încă un candidat la Primăria Municipiului Iași: Viorel Blăjuț. Fost deputat și proaspăt demisionat din PSD, Blăjuț și-a anunțat candidatura la fotoliul de primar al Iașului. El va candida din partea Partidului Societăţii Ieşene, un „partid mic” al cărui membru fondator este. 

”Toamna se culeg roadele dar este in același timp și perioada de începere a noilor proiecte și cred că a venit timpul să-mi anunț intențiile politice, pentru că peste puțin timp intrăm în cel mai complicat an electoral, în care vor fi patru rânduri de alegeri. Am curajul să abordez campaniile electorale ce vor veni cu un partid mic, la care sunt membru fondator, Partidul Societății Ieșene (PSI), dar mare dacă ne gândim la doctrina acestuia. PSI este un partid al ieșenilor”, declară printr-o postare pe Facebook Viorel Blăjuț.

citește și: Marius Bodea va fi candidatul USR la Primăria Iași

Viorel Blăjuț și-a început cariera politică în 2012 când a câștigat un mandat de parlamentar cu Partidul Poporului condus la acea vreme de Dan Diaconescu. Ulterior, acesta a migrat la PSD, de unde a demisionat în urmă cu două luni. Acum, spune că a fost desemnat de partidul pe care l-a înființat să candideze la Primăria Municipiului Iași.

”În forul partidului am decis să mergem la alegerile locale cu un candidat propriu, iar membrii PSI mi-au oferit onoarea de a fi candidatul lor pentru funcția de primar”, mai scrie în postarea sa pe Facebook, Viorel Blăjuț.

Blăjuț este a treia persoană care și-a anunțat până în prezent candidatura la fotoliul de primar. Pentru această funcție și-au mai anunțat intenția actualul primar Mihai Chirica din partea PNL și Marius Bodea, din partea USR.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...

octombrie 21, 2024

Ciolacu propune măsuri pentru sprijinirea familiilor și...