Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Începe Festivalul Internațional de Teatru

Începe Festivalul Internațional de Teatru. În perioada 4-10 octombrie, Iașul va găzdui cea de-a XVI-a ediție a Festivalul Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr. Festivalul va oferi o gamă variată de evenimente culturale. Printre acestea se numără: spectacole de teatru atât în interior, cât şi în aer liber, lecturi publice, lansări de carte, expoziţii, teatru studenţesc, workshopuri, proiecţii de film, conferinţe, dezbateri şi întâlniri cu artiştii.

Cu peste 20 de locuri din oraş pregătite pentru evenimente, FITPTI se adresează tuturor categoriilor de public. Pentru această ediţie, FITPTI a atras la Iași invitaţi din 18 ţări. Se vor desfășura spectacole care vor atrage publicul de la vârste fragede până la seniori. Invitaţii sunt din Algeria, Argentina, Austria, Belgia, Bulgaria, Elveţia, Franţa, Germania, Italia, Israel, Marea Britanie, Mexic, Republica Moldova, România, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria.

Vezi alt eveniment: Se apropie Zilele Recoltei la USV.

Evenimentul se bucură în continuare de eticheta „festival remarcabilˮ. Aceasta a fost atribuită de Asociaţia Europeană a Festivalurilor, în semn de recunoaştere a înaltului nivelul valoric. Asociația Europeană a Festivalurilor are sediul la Bruxelles. Biletele pentru festival au fost deja puse în vânzare pe platforma bilet.ro, la preţul de 50 de lei, cu o reducere de 50% pentru elevi, studenţi şi şomeri, pe baza unui act doveditor. 

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași! 

Primaria Iasi

octombrie 23, 2024

În perioada 24-25 octombrie 2024, Universitatea de...
Primaria Iasi

octombrie 23, 2024

În perioada 22-24 noiembrie 2024, Palatul Culturii...
Primaria Iasi

octombrie 22, 2024

De miercuri începe FILIT 2024. 140 de...