Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Revelionul ieșenilor 2024

Revelionul ieșenilor 2024. Primăria Iași va aloca o sumă de peste 150 de mii de lei pentru a putea susține concertul ce va fi organizat în timpul Revelionului. Artiștii locali vor fi invitați să urce pe scenă și să încânte publicul prezent.

Primăria Municipiului Iași a luat decizia de a organiza evenimentul „Revelionul ieșenilor”, care se va desfășura în noaptea dintre ani. Acest spectacol va fi găzduit în Piața Palatului Culturii, exact în seara de duminică, 31 decembrie 2023.

Pentru a se asigura că acest eveniment va avea loc în cea mai bună formă posibilă, primăria a publicat două anunțuri pe site-ul oficial. Intenționează să încheie contracte pentru serviciile necesare în organizarea acestui eveniment.

Ce sumă cheltuie Primăria Iași pentru organizarea spectacolului de Revelion?

Costurile pentru asigurarea scenografică, scena, sonorizare, luminile, ecranele video și asistența de specialitate pe toată durata organizării și desfășurării evenimentului se ridică la suma de 150.000 de lei, excluzând TVA.

„Municipiul Iași va organiza un program de evenimente menite să creeze o atmosferă festivă. Asta pentru a marca momentul trecerii dintre ani atât pentru ieșeni cât și pentru vizitatori. Cu această ocazie se va desfășura evenimentul «Revelionul ieșenilor». Manifestare aprobată prin Hotărârea Consiliului Local privind aprobarea Calendarului evenimentelor ce se desfășoară în Municipiul Iași, în anul 2023.”. Acestea se arată în documentele publicate.

Citește și Simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat 2024 au fost suspendate de către ISJ Iași

Pentru o perioadă de 10 minute, Primăria Iași va aloca suma de 50.400 de lei, fără TVA, pentru achiziționarea focului de artificii.

Ce artiști vor fi prezenți pe scena din fața Palatului Culturii?

În acest an, nu se va înregistra nicio prezență de artist de talie la concertul organizat în cadrul evenimentului „Revelionul Ieșenilor”, ce se va desfășura la Palatul Culturii din Iași. Similar, Mihai Chirica va selecta exclusiv interpreți locali pentru a urca pe scenă.

Citește și „Meseriașul” Dorel pune pavele și pentru Symmetrica

„Pentru concert intenția municipalității este de a contracta artiști ieșeni, precum Andra Botez și DJ Line. Totodată și tineri artiști români, precum JO și JUNO, care vor evolua începând cu ora 21.00. În deschiderea spectacolului, de la ora 19.00, va fi organizat «Revelionul copiilor», dedicat celor mai tineri artiști ieșeni câștigători la concursuri naționale și internaționale”, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Iași.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

Primăria Bârnova

mai 10, 2024

Mihai Balan calcă în picioare Legea electorală....
Primăria Iași

mai 10, 2024

Afișajul electoral poate fi realizat doar în...
Primăria Iași
Primăria Pașcani

mai 10, 2024

Slalom printre gropile din asfalt. În mod...