Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Primăria Miroslovești ajută financiar două familii care trec prin clipe grele

Consiliul local al comunei Miroslovești a aprobat, în ultima ședintă, alocarea a câte 20.000 de lei pentru două familii care trec prin clipe grele. Într-unul dintre cazuri este vorba despre o fetiță de cinci ani. Jeni Maria Pârlea, din satul Verșeni, diagnosticată de curând cu leucemie. Micuța este internată la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iași unde a început sedințele de chimioterapie.

Vezi și: Piste de bicicliști în Miroslovești.

Pentru o nouă șansă la o viață normală, micuța ar trebui să ajungă la un spital din Italia. Pentru un transplant, costurile proceduii se ridică la circa 30.000–40.000 euro. Primarul comunei, Constantin Cojocaru, a precizat că există posibilitatea ca sumele acordate din bugetul local să fie majorate. Acesta însă face apel și către comunitate pentru a da o mână de ajutor în aceste cazuri.

Casa lor a fost mistuită de un incendiu

Cel de-al doilea caz este al unei familii, cu cinci copii, tot din Verșeni. Familia a rămas pe drumuri, după ce casa lor a fost mistuită de un incendiu la începutul lunii octombrie. Autoritățile locale au intervenit pentru refacerea acoperișului locuinței actuale, dat fiind faptul că se apropie iarna, iar din primăvară ar urma să fie construită o casă nouă. Cei care vor să ajute cele două familii pot face o faptă bună donând în conturile puse la dispoziție de părinți.

În cazul fetiței, Jeni Pârlea Maria, părintele Dan Damaschin din Iași a pornit o campanie în acest sens, iar cei care vor să ajute pot lua legătura la numărul de telefon 0744.798.610 sau pot obține mai multe informații de pe pagina de Facebook a Asociației „Glasul Vieții”.

În cazul familiei care a rămas fară casă, doritorii pot dona în contul afișat ce aparține a mamei, Marin Ionela Alexandra – RO52BRDE240SV77613472400.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...